1. Keşkek Festivali düzenlendi

Silivri Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 8 Mayıs Pazar günü Samsunlular Mahallesi'nde 1. Keşkek Festivali düzenlendi.

1. Keşkek Festivali düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 1. Keşkek Şenliği düzenledi. Mimarsinan Mahallesi’nde düzenlenen programa Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Silivri ilçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Silivri Belediyesi Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadık Balcı ve STK Temsilcileri katıldı.Yöresel bir tat olan keşkek kültürünü yaşatmak istediklerini ifade eden Dernek Başkanı Filiz Güler, şenlikte keşkek ikramında bulundu.
 
 
Festival programı ilk etkinliğin hayırla vesile olması amacıyla Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile devam ederken Anneler Günü olması dolayısıyla da tüm annelerin bu özel günleri kutlandı.
 
Program sonrasında Keşkek ağası seçildi.Açık arttırma ile 1.Keşkek ağası seçilen İşadamı Erkem Ünal katılımcılara tek tek teşekkür etti.