21 Ekim 2017 hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor, bütün bölgelerin az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Karadeniz'in parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz'in iç kesimleri ve İstanbul çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

21 Ekim 2017 hava durumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor, bütün bölgelerin az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Karadeniz’in parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz’in iç kesimleri ve İstanbul çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 1 ila 4 derece üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle batı ve kuzeybatı, iç kesimlerde yer yer güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 23

İstanbul: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 22

Bursa: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 25

İzmir: Az bulutlu ve açık 25

Adana: Az bulutlu ve açık 30

Antalya: Az bulutlu ve açık 28

Samsun: Az bulutlu ve açık 20

Trabzon: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 20

Erzurum: Az bulutlu ve açık 15

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 27