23 Eylül 2015 yurtta hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürülüğü'nden alınan bilgilere göre, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yurdun birçok yerinde yağış bekleniyor.

23 Eylül 2015 yurtta hava durumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale, Tekirdağ çevreleri ile Edirne ve Kırklareli'nin güney ilçelerinde yerel kuvvetli, Muğla ile Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının yağış alan yerlerde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında, yağış alan yerlerde yer yer mevsim normallerinin altında, doğu bölgelerde ise mevsim normallerinin yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu 28
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 23
Adana: Parçalı bulutlu 34
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; il merkezinde kuvvetli , doğusunda yerel çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor 24
Konya: Parçalı yer yer çok bulutlu, 27
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu 28
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 28
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 24
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 35