23 Nisan coşkusu Maxi'de yaşanacak

Alışveriş ve yaşam merkezi Maxi City, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Silivri'de bulunan alışveriş merkezinde, çocuklara özel birbirinden eğlenceli programlar hazırladı.

23 Nisan coşkusu Maxi'de yaşanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Nisan coşkusunu Maxi City Alışveriş Merkezleri’nde doyasıya yaşayacak olan çocuklar; “23 Nisan Resim Yarışması Ödül Töreni”, tahta bacak, sihirbaz gösterisi, palyaçolar ve çocuk şarkıları seslendirecek gitarist eşliğinde renkli bir gün geçirecek.

Silivri ve Çengelköy Maxi City Alışveriş Merkezleri, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle kutlayacak.23 Nisan Şenliği’nde, Silivri Belediyesi, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Silivri Maxi City Alışveriş Merkezi’nin ortaklaşa düzenledikleri “23 Nisan Resim Yarışması Ödül Töreni” saat 15.00 de mülki erkân’ın katılımı ile başlayacak.

Resim Yarışması Ödül Töreni’nin yanı sıra gün boyunca; sihirbaz - tahta bacak gösterileri, kostüm karakterler, yüz boyamacı palyaçolar ve çocuklar şarkıları seslendirecek gitarist; Silivri Maxi City Alışveriş Merkezi’nin, bu özel gün için hazırladığı etkinlikler arasında yer alacak.

Silivri Maxi City Alışveriş Merkezi’nin, çocuklar için 23 Nisan’a özel başka sürprizleri de olacak. Hikayeden romana, masaldan boyama kitaplarına kadar çeşit çeşit kitaplar ve küçük büyük herkesin severek yediği “Mısır”da, Maxi City’nin küçük misafirlerine bu özel günde ücretsiz olarak dağıtılacak.