3 Aralık'ın en anlamlı mesajı Aleyna'dan

Silivri Lions Leo Derenekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hazırladığı gösteriler davetlilerden büyük alkış alırken, duygusal anların da yaşanmasına sebep oldu.

3 Aralık'ın en anlamlı mesajı Aleyna'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aleyna Bozdoğan, okuduğu şiir ile “ Bana acımayın. Beni sevin, beni anlayın yeter” izleyicilere günün en anlamlı mesajını verirken, engelli babası olduğunu söyleyen Koray Berktaş ise, devlet yetkililerinden engelli bireyler için doğayla iç içe olan bir okul ile geniş alt yapılı Eğitim ve Tatil köyü yapmalarını istedi.


Okulda eğitim görene öğrencilerin bir birinden güzel el emeği göz nuru çalışmalarında sergilendiği programda, öğrenciler tarafından sahnelenen Yerli Kabilesi müzik aletlerini keşfediyor tiyatral gösterisi, Zumba dansı ve Mutlu ormanın sırrı tiyatro gösterisi davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Zaman zaman duygusal, zaman zaman ise tebessümlü anların yaşandığı programda, Okul öğrencisi Aleyna Bozdoğan, okuduğu şiir ile “ Bana acımayın. Beni sevin ve anlayın” diyerek, davetlilere günün en anlamlı mesajını verdi. 

Lions Leo Derenekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin Silivri’ye yapılmasını sağlayan ve ciddi katkılar sunan Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci ve Silivri Belediyesi eski Meclis Üyesi İnci Aydar, her zaman olduğu gibi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde de öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmadı.

 

Silivri Lions Leo Derenekleri Esen İbak Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler programına Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, Silivri eski Meclis Üyesi İnci Aydar, AK Parti İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyeleri, İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetimi, Öğrenci Velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu; “ Hepimiz bir engelli adayıyız. Bu yüzde de engelli bireylerimizin farkındayız ve onlar için belediye olarak elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. En büyük engel sevgisizliktir. Sevgi ve hoş görü ile aşılamayacak hiçbir engel yoktur” dedi.