3 Beşiktaş Derneğinden Örnek Çalışma

Silivri Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği ve Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği ortak bir çalışma yaparak Ordu'nun Mesudiye ilçesindeki okullara kıyafet, kırtasiye ve spor malzemesi yardımı yaptılar.

3 Beşiktaş Derneğinden Örnek Çalışma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ordu’ya giden her 3 derneğin başkan ve yöneticileri, Ordu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Korkut Karakoç’un ev sahipliğinde Mesudiye ilçesine geçerek malzeme kolilerini Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül’e teslim ettiler.

Ordu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Korkut Karakoç, İstanbul’daki her 3 derneğin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında gerçekleşen ortak çalışmada malzemeleri teslim ettiklerini belirterek, “Yardıma ihtiyacı olan tüm çocuklarımızın refahını artırmak, sağlıklı yaşam koşullarında eğitim görmelerini sağlamak, gerek oyun gerek spor gerekse eğitimlerini tam düzeyde yapabilmeleri adına elimizden geleni yapmak istedik. Her 3 derneğimizin başkan ve yöneticilerine bir Ordulu olarak teşekkür ediyoruz. Gönlünü ve yardımını esirgemeyen tüm Beşiktaşlılara destekleri için teşekkür ederiz” dedi.