3. Geleneksel Sünnet Şöleni başladı

Silivri'de birçok sosyal projenin mimarlığını yapan Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı ve Kavaklı spor Kulübü Başkanı Celil Kares, her yıl yaparak geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni'nin üçüncüsü bu yılda 37 çocuğun sünnet ettirilmesi ile devam etti.

3. Geleneksel Sünnet Şöleni başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de birçok sosyal projenin mimarlığını yapan Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı ve Kavaklı spor Kulübü Başkanı Celil Kares, her yıl yaparak geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni’nin üçüncüsü bu yılda 37 çocuğun sünnet ettirilmesi ile devam etti.

Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Emrah Maşalacı’nın sponsor olduğu, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi ve Kavaklı Spor Kulüp Başkanı Celil Kares’in organize ettiği 3. Geleneksel Toplu Sünnet dün Alibey Camiinde okunan mevlidi şerifle devam etti.37 çocuğun sünnet düğünü ise 13 Ağustos Çarşamba günü Kavaklı Düğün Salonu’nda gerçekleştirecek.

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirten Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı “Bu yıl 37 sünnet çocuğumuz var. Sünnet şölenimize ilk olarak kıyafetlerini aldık çocuklarımızın. Alibey Camiinde Mevlidi şerif okutarak başladık, daha sonrada düğünümüzü yapacağız ”dedi.

Cami çıkışında Cami cemaati ve davetlilere lokum ikramı yapıldı.