3. Sertifikalı Arıcılık Kursu Başlıyor

Silivri Belediyesi yoğun talep üzere 3. Sertifikalı Arıcılık Kursu'nu da başlatıyor. Bir ay sürecek teorik ve uygulamalı kurslar Gümüşyaka'da bulunan Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde gerçekleşecek.

3. Sertifikalı Arıcılık Kursu Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın çiftçiye destek olmak ve yol göstermek amacıyla kurduğu Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde eğitim çalışmaları devam ediyor. Hem üreticiye hem doğaya katkı sağlamak, aynı zamanda azalan arıcılığı yaşatmak adına harekete geçen Silivri Belediyesi, yoğun talep üzerine 3. Arıcılık Kursu başlatıyor.
 
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ
Sertifikalı Arıcılık Kursu eğitimleri, Namık Kemal Üniversitesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Yardımcı Doçent Doktor Devrim Oskay tarafından veriliyor. Oskay’ın Arı Yetiştiriciliği hakkında bilgiler aktardığı kurslar, hafta içi teorik, hafta sonu uygulamalı olarak verilecek.
 
KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR
3. etap kurs kayıtları Silivri Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nce alınmaya devam ediyor. Bir ay sürecek kursun bitiminde yapılacak sınavın ardından kursiyerler sertifika almaya hak kazanacak.
 
EĞİTİMLER 10 MAYIS’TA BAŞLAYACAK
Sadece Silivri’den değil, ilçe dışından da yoğun talep gören Arıcılık Kursu eğitimleri, 10 Mayıs Salı Günü Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde başlayacak.