3 Yıl Daha Çetin Ceylan'la

Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan'ın 2019 yılına kadar Silivri Kavaklı Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşlerine ağalık yapmaya devam edeceği öğrenildi.

3 Yıl Daha Çetin Ceylan'la
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 3 yıldan beri güreş ağalığını üstlenen ve büyük ses getiren Çetin Ceylan’dan 3 yıl daha ağalığa devam etmesini istediği, Ceylan’ın da Işıklar’ın bu talebine olumlu yanıt vererek 3 yıl daha güreşlere ağalık etmeye devam edeceği ifade edildi.
CEYLAN’IN BÜYÜK FARKI
Silivri Kavaklı Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri son yılların belki de en görkemli ev sahipliğine sahne oldu.
Güreş sahasına yerleştirilen portatif tribünler saat 12.00’den akşam 20.00’a kadar bir an olsun boş kalmadı. 8 saat boyunca güreşseverlerin adeta akınına uğrayan yağlı pehlivan güreşleri Çetin Ceylan’ın muhteşem organizasyonu ile de son yıllarda eşi görülmemiş görüntülerin de ortaya çıkmasına neden oldu. Silivri halkı da adeta bu organizasyon ile tek vücut oldu. Güreşlere bu yıl üçüncü kez ağalık yapan Çetin Ceylan da organizasyon sonrası gazetemize açıklamada bulunarak emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Ceylan “Ben de müthiş memnun kaldım. Bütün ağalarımız iştirak etti. Balıkesir’den Yalova’ya, Çanakkale’den Antalya’ya kadar davet ettiğimiz bütün güreş ağalarını aramızda görmekten memnun kaldık. Onlara en iyi şekilde Silivri insanının misafirperverliğini göstermeye çalıştık. Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a da teşekkür etmek istiyorum. Bu güzelliklerin ortaya çıkmasında onun da çok büyük payı olmuştur. Belediye Başkanı yardımcılarımızdan Hasan Solak, Bora Balcıoğlu ve Emine Tarin’e, Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler çalışanlarına, belediye zabıta amirimiz Selçuk Efe’ye, Park ve Bahçeler Temizlik Müdürlüğüne, Fen İşleri Müdürlüğüne, ayrıca güvenliği sağlayan jandarma ekiplerimize, tüm güreşçilerimize, hakem heyetine ve cazgırlara teşekkürü borç biliyorum. Bu iş benim tek başıma yapacağım bir iş değil. Ben tek başıma hiçbirşey yapamam. Bu işi belediyemiz,e vatandaşlarımızla, esnafımızla hep birlikte yaptık. Burada esnaf odalarının, şoförler odasının, derneklerimizin, muhtarlarımızın da ayrı ayrı payı bulunmaktadır. Silivri burada adeta kenetlendi.” şeklinde konuştu.
Kaynak:istanbulamator