7 Eylül 2015 yurtta hava durumu

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, hava sıcaklığının Marmara başta olmak üzere kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 8 derece azalacağı, güney, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

7 Eylül 2015 yurtta hava durumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğusu ile kuzeybatı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri ve sabah ilk saatlerde Hakkari çevreleri ile zamanla İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyıları, Batı Karadeniz kıyıları ve Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz'in batısı ile Güney Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara:Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, zamanla kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu 33
Adana: Az bulutlu ve açık 40
Antalya: Az bulutlu ve açık 33
Konya: Az bulutlu ve açık 33
Samsun: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 28
Trabzon: Az bulutlu ve açık 28
Erzurum: Parçalı bulutlu 28
Diyarbakır: Parçalı bulutlu 37