9 Ülkeden 290 Köpek Yarıştı

Silivri Belediyesi'nin, Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu (KIF) işbirliği ile gerçekleştirdiği Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışmasında 9 ülkeden 290 köpek katıldı.

9 Ülkeden 290 Köpek Yarıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Tarihi Mimar Sinan Köprüsünde gerçekleştirilen ve 2 gün süren yarışmalara Fransa, Rusya, Ukrayna, Macaristan, Polonya, Bulgaristan, Hırvatistan, Sırbistan, Romanya ve Türkiye’den yerli ve yabancı birçok misafir yoğun katılım gösterdiği yarışma geçtiğimiz Pazar günü sona erdi.Toplam 14 kategoride ırkının en iyi köpekleri seçilen yarışmalara,  Silivri Belediyesi Başkan Vekili Şener Yıldırım ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Yarışmada söz alan Kinoloji Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Özkanal Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür ettiği konuşmasında, “ Bugün Silivri’de Kinoloji Federasyonu olarak tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Silivri Belediye Başkanı Sn. Özcan Işıklar’ın talimatıyla hazırlanan yarışma alanı, dünya standartlarında üzerinde düzenlenmiştir. Bunu sadece biz Federasyon yetkilileri olarak değil, şuan aramızda bulunan Dünya Köpek Irkları Federasyonu Genel Sekreteri de ifade ediyor. Sayın Belediye Başkanımızın desteğiyle Dünyanın en büyük organizasyonu olan Bulgaristan ayağını, önümüzdeki yıl Türkiye’ye yani Silivri’ye getirme konusunda büyük avantaj sağlamış bulunuyoruz. Çok yakında Portekiz’de yapılacak oylamada artık eminim ki Silivri en çok oyu alarak Dünya Şampiyonasını alacaktır. Bu vesileyle başta Sn. Belediye Başkanımız Özcan Işıklar OLMAK üzere Silivri Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.