Ak Parti İftarına Fatih Mahallesinden rekor katılım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Silivri'de kurduğu iftar sofralarında Fatih Mahallesi'ndeki organizasyon en yoğun katılıma sahne oldu. Yaklaşık 2000 kişinin birlikte iftar açtığı organizasyonda, Havuzlu Kahve Meydanı tarihi günlerinden birisini yaşadı.

Ak Parti İftarına Fatih Mahallesinden rekor katılım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27 Temmuz 2012 Cuma günü Fatih Mahallesi Havuzlu Kahve Meydanı’nda iftar yemeği düzenledi. Silivri’de bu yıl en geniş katılımlı iftar olma özelliği taşıyan gecede, yaklaşık 2000 kişi birlikte yemek yedi. İftar yemeğine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, CHP Silivri ve İBB Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Manastırlılar Derneği Başkanı Selami Tezcan, Fatih Mahallesi Muhtarı Nurettin Sezginer’in de aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş katıldı.

 

GÜRCAN TEŞEKKÜR ETTİ, YÖNET MAHALLENİN TARİHİ GEÇMİŞİNE DEĞİNDİ

 

AK Parti Fatih Mahallesi Başkanı İslam Gürcan, yemeğe katılanlarla ve organizasyonu düzenleyen İBB Başkanı Kadir Topbaş ve ekibine teşekkür etti. AK Parti Silivri ve İBB Meclis Üyesi Yalçın Yönet ise konuşmasında, Fatih Mahallesi’nin tarihteki önemine değinerek mahallenin misyonuna dikkat çekti.

 

RAMAZAN’IN AMACI VARLIKLARI PAYLAŞMAKTIR

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan da konuşmasında “Ramazan’ın amacı varlıkları paylaşmaktır” vurgusunda bulundu ve organizasyon nedeniyle İBB Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Belediye Başkanlığı döneminde mahallede Kale Park, Turgut Reis İÖO, doğalgaz, altyapı ve imar çalışmaları yapıldığını hatırlatan Turan, “Sizler 2011 seçimlerinde bizlere verdiğiniz değeri ve desteği çok açık bir şekilde ortaya koydunuz. Bunun için teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ YAŞATIYORUZ

Bu yıl 35000 kişiyle iftar açmayı hedeflediklerini belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Fatih Mahallesi’ndeki tablodan çok etkilendiğini söyledi. Bu yıl Silivri harici Çorlu ve Bulgaristan Silistre’de de iftar sofraları düzenleyeceklerini belirten Karakaş, “Nereli olduğu, rengi, dili, yaşı, cinsiyeti ne olursa olsun herkes kaynaşarak, Türk Milleti’nin örf ve adetlerini koruyarak, birlik ve beraberliğimizi bu sofralarda yaşatıyoruz” dedi.

İftar yemeği, yemek duası ile sona erdi.