Aldemir'in derdi lağım suları

Eski festival alanının karşısında yer alan Aldemir Sitesi'nin bitmeyen çilesi, lağım suları. Logarlardan dışarıya taşan lağım sularına ve sorunun çözümsüzlüğüne site sakinleri isyan ediyor.

Aldemir'in derdi lağım suları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski festival alanının karşısında yer alan Aldemir Sitesi’nin bitmeyen çilesi, lağım suları. Logarlardan dışarıya taşan lağım sularına ve sorunun çözümsüzlüğüne site sakinleri isyan ediyor. 

Silivri eski festival alanının karşısında Polis Lojmanlarına komşu Aldemir Sitesi'nin lağım lagarlardan taşan lağım sularıyla başı dertte.

Yıllardır aynı sorunun yaşandığı sitenin bahçesi lağım sularının oluşturduğu gölet ve kötü kokuya  teslim olmuş durumda. Oldukça sağlıksız bir ortamın gözlendiği sitede çocukların da oyun oynama alanları tehdit altında. Birçok vatandaş lağım suları ve sağlıksız koşullar nedeniyle çocuklarını oynamak için site bahçesine salmadığını ifade ediyor.

YILLARDIR AYNI SIKINTI

Aldemir Sitesi aynı sıkıntıyı yıllardır çekiyor.Çözümsüzlüğün ortasında haline isyan eden vatandaşlar, şehrin göbeğinde yaşanan bu olaya kimin ya da kimlerin çözüm bulacağını merak ediyorlar. Site  sakinleri, çektikleri sıkıntıdan kurtulmak için ilgililerden yardım beklerken, çocuklarının ve hatta kendilerinin sağlık tehdidi altında olduğuna da dikkat çekiyorlar.