Alper Tezcan 'Benim davam Galatasaray Spor kulübüyle'

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanan 25 kişilik kadrosunda yer alan Silivrili Alper Tezcan, basın çıkan Silivri Belediyesinden onay alarak yardım topladığı haberlerini yalanladı.

Alper Tezcan 'Benim davam Galatasaray Spor kulübüyle'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Gazitepe mahallesinde yaşayan Alper Tezcan, ulusal bir TV kanalında yayımlanan konuşmasının daha sonra gazetelerde yanlış aksettirildiğini belirten Tezcan “Bu yazılı basınında 360 kanalından alınan örneklerle Silivri Belediyesi’ni yazmışlar. Hürriyet Gazetesi galiba yazmış internet üzerinden. Nitekim ki ben Hürriyet Gazetesi’ne böyle bir demeç vermedim. Ve Hürriyet Gazetesi’nde yayınladıkları o haberleri ben kendilerine mail atarak ilettim ve dava sürecinin başladığını söyledim. Yani 1 gün oldu, bu haber çıktıktan sonra hemen ben mail yoluyla ve telefon konuşmalarıyla bunları onlara ilettim” dedi.
Herhangi bir yardım toplamak için yetkili kurumun Silivri Kaymakamlığı olduğunu belirten Alper Tezcan sözlerini şöyle sürdürdü “Benim aldığım belge Silivri Kaymakamlığı’ndan aldığım belgedir.Ve yazışmalarımızdan dolayı İçişleri Bakanlığı Silivri Kaymakamlığı’na bize yönlendirdi.Silivri Kaymakamlığı da bize o belgeyi verdi.Sadece süre olarak biz bunu dile getirdik ve ben 360 kanalına çıktığımda da röportajımda yani yazılı olarak değil de sesli olarak zaten bu röportajım yayınlandı benim.Silivri Belediyesi, Sayın Özcan Işıklar ya da başkan yardımcıları bundan gocunmasınlar.Çünkü kesinlikle onların şahsi isimlerini ve Silivri Belediyemizin ismini kesinlikle ne bir röportajımda ne görsel ne yazılı basında hiçbir şekilde yayınlatmam.Zaten Silivri Belediyemizin o yetkisi yok.Ama ben şimdi Silivri Belediyemizin yaptığı şeyi okuduktan sonra yarısına kadar Silivri Belediyesi’ne hak veriyorum.Yani bu yazıyı kim yazmışsa onu bilmiyorum.Hak veriyorum onlara çünkü orada Hürriyet Gazetesi’nin yazdığı şeyde Silivri Belediyesi’nden sanki yardım topluyormuşum gibi oldu.Ama metnin altına indiğimde aynen şunları söylüyorlar.’’Alper Tezcan’ın Silivri İlçedeki Kurumlar ve Silivri halkı kendisine sahip çıkmış, kendisine sağlanan imkanları değerlendirememiştir.”

“Nasıl belediyemiz oradaki iki tane isimi alıyorsa, ben de şimdi üç dört tane metini alıyorum oradan ben şunu söylemek istiyorum. Sayın Başkanıma şunu söylüyorum: ‘’ Başkanım, yani gözlerinizin içine bakıyorum şu an, yayınlanacak bu bunu biliyorum. Bana ne yardım yaptınız? Ne imkânlar sundunuz? Bu yardımları ve bu imkânları lütfen kamuoyuna açıklayın. Belgeli olarak. Ben Silivri’nin evladıyım. Silivriliyim. Sizin yapamadığınız bazı şeyleri, Silivri’mizi bazı konularda yani Silivri olduğumu üstüne basa basa anlatmam ve Galatasaray’da oynadığım dönemlerde de Silivri’nin reklamını en iyi şekilde yaptığıma da inanıyorum. Çünkü siz burada yokken ben Silivri’nin reklamını en iyi şekilde yapıyordum. Benim ilk manşetim Silivri’nin Alper’i olarak geçmişti gazetelerde, görsel ve yazılı basında Silivri’nin Alper’i olarak.
“Sadece şu açıklamayı bana izah edin. Sizin yazdığınız her şeyi vermişsiniz bana. Ama ben bunu değerlendirememişim. Kamuoyuna, lütfen ben bunu kabul etmiyorum. Ben size yazılı olarak gelip ben yardım toplayacağım, bana izin verin demiş miyim? Belge olarak dememiş miyim? Yani ben üniversite mezunuyum bunun sizden çıkmayacağını bilecek yaştayım ve 170 ülke gezmiş birisiyim. Belediyeciliğin nasıl yapıldığını çok iyi bilen birisiyim. Şahsen benimle alıp veremediğiniz nedir onu bilmiyorum. Ama bunun o bir nüshasını alıyorum. Çünkü açıklamalarını istiyorum. Yazılı olarak açıklasınlar, belgeleri sunsunlar. Yoksa nasıl Hürriyet Gazetesine dava açtıysam, Pazartesi günü ilk işim Silivri adliyesine gitmektir. Avukatım şu an benden haber bekliyor. Bunun açıklamasını bana yapsınlar, kamuoyuna bir an evvel duyursunlar.
Bir insan bir ülkede bir şey için yaşar.Namusu ve şerefi için yaşar.Belki ben düşmüş olabilirim, düşebilirim.Ama siz bana bu eziyeti yapamazsınız.Yani kim olursa olsun, benim davam sizinle değil.Ben Silivriliyim.Benim davam Silivri Belediyesi’yle değil.Benim davam Galatasaray Spor Kulübüyle.Bunu net ve açık anlayın.Silivri Belediyesi’nden ben şimdiye kadar hiçbir şey talep etmedim.Bire bir görüştüklerim var.Orada sevdiğimiz ağabeylerimiz var.Gidiyorum, Belediye Başkan Yardımcısı benim kendi kanım.Yani ben ona gidip maruzatımı anlatamıyorsam, yani ben size bir maruzat  yaparsınız yapamazsınız o hiç önemli değil.Ama şu yazıyı bir an önce temizleyin diyorum.”