Altın Mikrofon'da Oylar Küpe Fm ve Kamil Bilici'ye

Silivri'den yayın hayatına başlayıp 22 yıl içerisinde gerçekleştirdiği karasal yatırımlarıyla bugün Trakya'nın dört bir yanında yedi ilde yayını bulunan Küpe Fm'de yeni bir heyecan hakim.

Altın Mikrofon'da Oylar Küpe Fm ve Kamil Bilici'ye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm Türkiye’de yayın yapmakta olan 1400’e yakın radyo ve binlerce radyo programcısının ön elemeye girdiği “4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri”nde dinleyicilerinin desteği ile finale kalmayı başaran yayın kurumu, yılın en iyi yerel radyo programı dalında da Kamil Bilici tarafından hazırlanılıp sunulan “Bay Bilici” adlı programı ile finalistler arasında yerini aldı.

Finale kalan radyo ve radyocuların 9 Şubat’a kadar internet üzerinden gerçekleştirilen oylama sürecinin tamamlanmasının ardından, 11 Şubat’ta Zorlu Center Performans Sanatları merkezinde ödül töreni gerçekleştirilecek.Sihirli Mikrofon ödüllerinin Trakya bölgesine gelmesi için sizde www.sihirlimikrofon.org/oylama adresini ziyaret ederek, Yılın En iyi Yerel Radyosu: Küpe Fm, Yılın En İyi Yerel Radyo Programı: Bay Bilici şeklinde işaretleyerek sonraki adımda çıkacak olan güvenlik kodunu 4605’e ücretsiz gönderip Küpe Fm ve Kamil Bilici’ye destek olabilirsiniz.