Aralık Ayı Meclisi Bugün

Silivri Belediye Meclisi'nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 3 Aralık 2018 Pazartesi Günü 10.00'da gerçekleştirilecek.

Aralık Ayı Meclisi Bugün
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Meclisi’nin 03/12/2018 Pazartesi tarihine rastlayan Aralık Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

 G Ü N D E M :

1- Belediye ile Silivri Beyaz Melekler Spor Kulübü arasında ilçemizde yaşayan özel sporcularımıza eğitim verilmesine yönelik işbirliği yapılabilmesi için ortak hizmet protokolünün görüşülmesi.

2- Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğümüze bağlı Şehirlerarası Yolcu Terminali ile ilgili Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliğinin görüşülmesi.

3- Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğümüze bağlı Uluslararası ve Şehirlerarası Yolcu Terminali ile ilgili ücret tarifesinin görüşülmesi.

4- Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1237 ada, 4 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin görüşülmesi.