Atatürk Meydanı düzenleniyor

Silivri Belediyesi 2012 yatırım programı kapsamında hayata geçirilecek projelerin çalışmaları bir bir start alıyor. Atatürk Caddesi devamında gerçekleştirilecek Atatürk Meydanı düzenleme çalışmalarına başlandı.

Atatürk Meydanı düzenleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2012 yatırım programı kapsamında hayata geçireceği bir projenin daha çalışmaları başladı. Sahilde Atatürk Caddesi düzenleme çalışmalarının devamında Atatürk Anıtı ve çevresinde gerçekleşecek çalışmalara Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından start verildi.

 

IŞIKLAR ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir ve çalışma arkadaşlarıyla Atatürk Meydanı Düzenleme çalışmalarını denetledi. Atatürk Anıtı çevresinden başlayarak, Öğretmen Evi önünden Balıkçılar Çarşısı girişine kadar devam ede­cek çalışmalar, bağlantılı sokaklarda da gerçekleşecek. Kullanılan malzemenin Uğur Mumcu Meydanı ve Ali Çetinkaya Caddesi’nde ki malzemenin kalitesinde olacağını belirten Başkan Işıklar, renkli granit küp taş ve granit plak kullanılacak Atatürk Meydanı’nda, yerden aydınlatma çalışmasının da gerçekleştirileceğini belirtti.