Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Terörü Lanetledi

Ankara'da yaşanan hain saldırıda hayatını kaybeden tüm yurttaşlara Allah'tan rahmet , yakınlarına ve milletimize başsağlığı , tedavileri devam eden yaralılara acil şifalar diliyoruz .

Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Terörü Lanetledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Türkiye'de vatan mücadelesi vermenin bedelleri hep ağır olmuştur ve olmaya da devam etmektedir . Ödenen bu bedellere rağmen ; Türk Gençliği ,Türk Milleti , Türk Askeri daha da kuvvetlenerek terörü maşa olarak kullanan , kendilerini özgürlük savaşçısı olarak nitelendiren ABD'nin ezici ve vurucu gücüne karşı koymaya devam etmektedir. TSK'nın 24 Temmuz başlattığı ve kararlılıkla devam eden  mücadelesinde iyice güç kaybeden ve köşeye sıkışan PKK, milletimiz üstünde psikolojik baskıyı arttırmaya , saldırmaya çalışmaktadır .Ankara’daki saldırının, Türk Ordusu’nun Yüksekova’ya yapacağı operasyon öncesinde gerçekleşmesi, saldırının hedefini net bir şekilde ortaya koyuyor. Sur ve Cizre’de yenilen PKK, uyarı eylemleriyle Mehmetçiğin yapacağı yeni operasyonların önünü kesmeye ve milletimizin desteğini azaltmaya çalışıyor.
Daha 17  Şubatta ki hain saldırının izleri silinmeden geçen gün 13 Mart Pazar günü yine aynı adreste ; Türkiye'nin kalbi , Ankara'da sivilleri hedef alan patlamada 37 canımızı yitirdik. Ama yılmadık , tüm bu haince saldırıların karşısında bir bütün olarak dimdik ayaktayız .
 Mehmetçiğin verdiği bu hakli mücadelesinde hep arkasında durduk , ve durmaya devam ediyoruz . Bu mücadelede gerektiği zaman bizde birer Mehmet olmaya hazırız .
PKK’nın en büyük destekçisi ABD’nin, eski Türkiye elçilerinin yaptığı uyarıların ardından ikinci saldırı ile karşı karşıya kaldık. Gerçekleştirilen saldırıların bir tarafı da , operasyonların sona erdirilerek, açılım masasının tekrardan kurulması yönündedir .ABD’nin tüm bu ısrarlarına rağmen, TSK karşısındaki PKK ezilmeye, açılımın tahribatı giderilmeye devam edilmektedir. Şehitlerimizin acısının, açılımın yeniden başlatılması adına, malzeme yapılmasına izin vermeyeceğiz. Ayrıca, cephede kazandığımızı kaybettirecek gerici bölücü anayasa girişimlerine de geçit vermeyeceğiz!
 
Gün terörle mücadele günüdür. Gün birlik olma günüdür. Gün Mehmet olma günüdür. Gün Mustafa Kemal olma günüdür!                           
Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Yönetimi   & ADD Silivri Gençlik Yönetimi