Avcı Medya Yayın Hayatına Devam Ediyor

Silivri'de 8 yıldır gazetecilik yapan Uğur Samet Avcı İnternet gazetesinin yeni çalışma ofisini açtı.

Avcı Medya Yayın Hayatına Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılışa, Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yoldaş, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Erhan Özkök, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı, Dizi ve Tiyatro oyuncusu Ali Solmaz, Moody’s Cafe Kurumsal Yetkilisi Tuğba Uyar, Maşalacı Sürücü Kursları sahibi Av. Emrah Maşalacı, Silivrili gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Protokolü, Gazeteciliğin zor bir meslek olduğu ve bu yolda doğru ve tarafsızca çalışarak görevini sürdüren Uğur Samet Avcı yeni çalışma yerinde başarılar dilediler.

Avcı Medya unvanıyla Silivri Yerel Haber internet gazetesinin çalışma ofisini kurdele kesimini, Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yoldaş, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve DP İlçe Başkanı Halide Avlu gerçekleştirdi.

Uğur Samet Avcı ise, açılışa katılan başta ilçe protokolüne ve diğer misafirlerine açılış programına katılamayıp çiçek ve çelenk gönderenlere teşekkül etti.