'Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik' projesi devam ediyor

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce, 'Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik' projesinin tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

'Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik' projesi devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce, "Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik" projesinin tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

Yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da desteklenen proje kapsamında 14-29 yaş arası gençlerin bağımlılığa karşı bilinçlendirilmesi ve sosyo-kültürel faaliyetlerle topluma duyarlı sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla verilen konferansların Silivri'de devam ettiği belirtildi.

Projenin, Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Silivri Kuzey Kafkas Kültür Derneği tarafından organize edildiği aktarılan açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı, Silivri Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden de projeye tam destek geldiği ifade edildi.

Açıklamada, 23 Aralık'a kadar sürecek konferanslar boyunca 13 okulun ziyaret edileceği vurgulanarak, gençlerin bağımlılığa karşı geliştirilmesi gereken davranış eğitiminin yanı sıra müzik, hafıza geliştirme tekniği ve hızlı okuma teknikleri gibi alanlarda kurslar düzenleneceği bildirildi.

Gümüşyaka Hasan-Sabriye Gümüş ile TOKİ Cumhuriyet Anadolu liselerinde verilen ve ana teması madde bağımlılığının zararları ve sporun faydaları olan konferansların, öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştiği dile getirilen açıklamada, konferansların katılımcı veliler tarafından da büyük beğeniyle karşılandığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sinan Büyükparmaksız, topluma duyarlı, sporla yaşayan ve sporu yaşam kültürü haline getiren sağlıklı nesiller yetiştirilmesi noktasında çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğinin altını çizdi.