Bal Üreticileri Birliğinden Işıklar'a plaket

İstanbul Bal Üreticiler Birlik Başkanı Yalçın Sezer, çiftçiye destek olmak ve yol göstermek amacıyla arıcılık konusunda çalışmalara imza atan Özcan Işıklar'a teşekkür şilti sundu.

Bal Üreticileri Birliğinden Işıklar'a plaket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Sezer, bal görselinden yapılan ilgi çekici şilti şu sözlerle takdim etti: "Değerli başkanım, yaptığınız hizmetler açıkça görülüyor. Gümüşyaka’da gerçekleştirmiş olduğunuz ARGE istasyonundaki arıcılık namına yapılan çalışmalar bizi fazlasıyla onurlandırdı. Bölgemizde bulunan başkanlarımızın ve gayretli çalışmalarınızın devamını diliyorum. Eminim ki bundan sonra ki yapılacak olan çalışmalarda ortak faaliyetlerde tekrar bir araya geleceğiz. İstanbul’da Türkiye’nin belki de normu belirlenmemiş ballar içerisinde çok ender bir balı var; oda ay çiçek balı, bu topraklarda onları da görüyoruz. Dolayısıyla standartları belirlenmiş olan bu balların tanıtımı noktasında yapmış olduğunuz faaliyetlerde tekrar sizinle beraber protokoller çerçevesinde faaliyetler yapmaya hazırız. Bugünün anlam ve önemini ifade eden bu şilti size taktim etmekten onur duyuyorum.” 

Kırklareli Atatürk Toprak Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Gürbüz tarafından "Toprak Analizinin Gerekliliği ve Tarımsal Üretime Etkisi” konulu panel gerçekleştirildi. 
Silivri 3. Tarım Fuarı etkinlikleri kapsamında "Toprak Analizinin Gerekliliği ve Tarımsal Üretime Etkisi” konulu panel düzenlendi. Kırklareli Atatürk Toprak Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Gürbüz, analiz niçin gereklidir, toprak tahlili ne amaçla, ne kadar, ne zaman ve nasıl yapılır, toprak örnekleri nereden alınır/alınmaz, genel ve dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verdi.