Başak Ticaret, Trakya'da 1. seçildi

Arçelik'in Silivri Bayisi Başak Ticaret, yakaladığı yüksek satış grafiğinden dolayı Arçelik A.Ş. yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Başak Ticaret, Trakya'da 1. seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arçelik'in Silivri Bayisi Başak Ticaret, Arçelik A.Ş. yönetimi tarafından müşteri deneyimini en iyi yöneten bayi seçildi. Bu kapsamda Başak Ticaret, 2019'un Trakya'daki en başarılı bayisi olarak belirlenirken, Türkiye genelinde de ilk 10 bayi arasına girdi.
SAKARYA: BU YIL TRAKYA BAYİSİNİN EN BAŞARILI BAYİSİ SEÇİLDİK
Arçelik ve Bellona mağazalarının yöneticilerinden Nazmi Sakarya, elde ettikleri başarıyla ilgili şunları kaydetti: “Her yıl düzenlenen yarışmalar oluyor. Bunları Arçelik yönetimi değerlendiriyor. Müşteri memnuniyetini ölçmek için mağazalara zaman zaman gizli müşteri yolluyorlar. Onun haricinde satış performansını zaten görüyorlar. Bu kıstaslar üzerinden ödüllendirmeler yapılıyor. Bu yıl Trakya bayisinin en başarılı bayisi seçildik.
Türkiye genelinde de ilk 10 bayi arasına girdik. Marmara Bölge Müdürümüz Gürkan Baykan, Trakya Bölge Müdürü Erdem Tanyeri, bölge şefimiz Köksal, Genel Müdür asistanı Orhan Öğüt'ün katılımıyla ödül töreni oldu. Mağazamızı ziyaret edip plaketimizi verdiler. Fark yaratabilmek, müşteri memnuiyetini ve satış oranlarımızı artırabilmek için Arçelik'in yapmış olduğu kampanyalarla, ayrıca yerelde kendi yaptığımız kampanyalarla ve reklam çalışmalarıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çok şükür hedefimize ulaştık, karşılığını da aldık. Müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamaya dönük hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz.Hedefimiz pazarda lider olmak. Çok şükür Silivri pazarında lideriz ama şimdiki çıtamız daha geniş pazarlara hitap etmek.
“TOPTAN SATIŞIMIZ DA BULUNUYOR”
Bizim sadece perakende satışımız yok, diğer tarafta kurumsal satışımız da var. İnşaat firmalarına, otellere, hastanelere klima, televizyon, ankastre, kombi vs. ihtiyaçları doğrultusunda ciddi satışlar yapıyoruz. Elektronik anlamında da ürün gamımız oldukça geniş. Müşterimiz bizde aradığı her şeyi bulabiliyor. Teknoloji mağazamızda Apple, iPhone, Samsung, Huawei vb. güçlü markaların ürünlerinin de satışını yapıyoruz. Telefon, tablet, bilgisayar ve aksesuarlarını tüketiciler kolaylıkla mağazamızdan temin edebilir.”
2019 BİTMEDEN YILIN EN SON İNDİRİMLERİ ARÇELİK'TE
Televizyonlardan en trend cep telefonlarına, beyaz eşyadan dizüstü bilgisayarlara kadar pek çok üründe geçerli dev fırsatları kaçırmayın! Nazmi Sakarya, kampanyanın 20-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olduğunu ifade etti.