Başkan Yılmaz'dan 20 Bin Çocuğa Bayram Kıyafeti

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesinde çocukları unutmadı ve 20 bin bayram kıyafeti hediye etti.

Başkan Yılmaz'dan 20 Bin Çocuğa Bayram Kıyafeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki çocukların yüzünü güldürdü. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalara start veren Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Sosyal Yardım Mağazası ekipleri ile birlikte köy ve mahalleleri ziyaret etti. 35 mahalle muhtarına bayramlıkları teslim eden Başkan Yılmaz, bazı mahallelerde kıyafetleri bizzat kendisi vererek çocukların bayramını kutladı. 20 bin bayramlık kıyafeti hazırlatan Başkan Yılmaz, çocukların bayram sevincine ortak oldu.

“YARDIMLAŞMA DUYGUSUNU HATIRLAYALIM”

Ramazan ayında iftar sofraları kurulduğunu, yardım kolileri dağıtıldığını ve çocuklara bayramlık kıyafet hediye edildiğini söyleyen Başkan Yılmaz, sosyal projelerin devam edeceğini belirterek, “Göreve gelirken ‘Sosyal Belediyecilik yapacağız’ dedik. ‘Aç açık olanı, garip guraba ve yetimi yerinde bulacağız’ dedik. ‘Bize gelip kimse elini açmayacak’ dedik. Bu kapsamda da Ramazan ayı münasebeti ile hayır işleri yapan çok değerli iş adamlarımız var. ‘Gönül Sofraları’ diyerek Ramazan boyunca 125 bin kişiye iftar verdik. Bu iftarların hiçbirini belediyenin kasasından ödemedik. Tamamı yardımlaşma duygusu ve hayırsever insanlarla oldu. Yine 20 bine yakın koli yaptırdık ve bunları dağıtıyoruz. Ayrıca 20 bin çocuğumuza bayram kıyafeti giydirmeyi hedefledik. Köy köy gezip bunu da başarmış durumdayız” ifadelerini kullandı. 

 “ÇOCUKLAR İÇİN BAYRAM ÇOK ÖNEMLİ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çocukların yüzünde gördüğü mutlukla duygulandığını ifade ederek, “Bizler bayram gecelerinde bayram sabahına kadar uyuyamazdık. Ayakkabımızı, kıyafetimizi yatağımızın ucuna koyardık. Çocuklar için bayram çok önemli. LC Waikiki firmasına çok teşekkür ederim. Silivri’de yaşayan çocuklarımız bayram sabahına yeni kıyafetleri ile uyanacaklar. Bu projelerimiz yıl boyunca sürecek. Ben bağda, bayırda ve kırda nerede olursa olsun vatandaşın içinden kopmadan Silivrililerin yanında olacağım” dedi.