Belediye Ekipleri 24 Saat Görev Başında

Silivri Belediyesi'ne bağlı ekipler, ilçede etkisini gösteren şiddetli yağışlar sırasında tüm ilçeyi dolaşarak olası sel baskını ve taşmalara karşı önlemler aldı.

Belediye Ekipleri 24 Saat Görev Başında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçede etkisini gösteren şiddetli yağışlar sırasında tüm ilçeyi dolaşarak olası sel baskını ve taşmalara karşı önlemler aldı.

Silivri Belediyesi, ilçeyi etkisi altına alan yoğun yağış ve şiddetli rüzgâra karşı çalışmalarını sürdürüyor. Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat görev başında olduğu çalışmalar, ilçe genelindeki tüm mahallelerde eş zamanlı olarak sürüyor. Yağmur suyu ile birlikte gelen yaprak ve millerle kapanan ızgaraların temizliğini gerçekleştiren belediye ekipleri, su baskınlarına karşı yoğun önlemler aldı.

IŞIKLAR HEMŞERİLERİNİ UYARDI

Silivrilileri gerekli tedbirlerini almaları yönünde uyaran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, özellikle araç sahiplerinin arabalarını yüksek yerlere park etmeleri konusuna dikkat çekti. 24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaşmak isteyen vatandaşlar, 736 10 02 numaralı telefonu arayabilir.