Belediyeden Geri Dönüşüm Atağı

Geri dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran Silivri Belediyesi, atıkların düzenli toplanması için ilçe genelinde birçok noktaya pet şişe şeklinde geri dönüşüm kafesleri yerleştirdi.

Belediyeden Geri Dönüşüm Atağı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Belediyesi, ilçedeki geri dönüşüm faaliyetlerine hız kazandırdı. Atıkların ayrı toplanması konusunda birçok çalışma gerçekleştiren Silivri Belediyesi, cam atıkların ardından pet şişelerin de ayrı toplanması konusunda harekete geçti. İlçe genelinde vatandaşların yoğun olduğu cadde, meydan ve sahile pet şişe görünümünde geri dönüşüm kafesleri yerleştirildi. Silivrilileri, sadece plastik pet şişelerin toplanması amacıyla tasarlanan kafeslerin içine çöp atılmaması konusunda hassas olmaya davet eden Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü İbrahim Sevim: “Sahip olduğumuz çevrenin en büyük zenginliğimiz olduğu düşüncesiyle çevre projelerimize vermiş olduğunuz destek ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ LASTİKLER TOPLANIYOR

Silivri Belediyesi ilçe genelinde bulunan oto lastik satışı ve değişimi gerçekleştiren esnaflarda biriken ömrünü tamamlamış lastiklerin toplanması için de çalışmalar gerçekleştiriyor. Doğaya gelişi güzel bırakıldığında birçok çevresel probleme neden olan ömrünü tamamlamış lastiklerin toplanması yıl boyunca devam edilecek.