Bir müjde de Alibey ve Cumhuriyet Mahallesine

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Piri Mehmet Paşa ve Fatih Mahallesi Muhtarlarının ardından, Alibey ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlarına da verdiği sözü tutarak, Silivri Lisesi arkasına modern bir muhtarlık binası yaptırdı.

Bir müjde de Alibey ve Cumhuriyet Mahallesine
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Küçük ve kullanışlı olmayan mekânlarda hizmet vermeye çalışan muhtarların, modern ve geniş alanlarda huzurla çalışabilmeleri için çalışmalar başlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz yıl Fatih Mahallesi ve Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarlarına modern bir muhtarlık binası yaptırmıştı. Işıklar, Alibey Mahallesi Muhtarı Harun Tüfekçi ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz’a da verdiği söz üzerine Silivri Lisesi arkasında muhtarlık binası için çalışmalar başlattı.

 

SOLMAZ; “UMDUĞUMUZDAN DA GÜZEL OLDU”

Yeni muhtarlık binasının yapım aşamasını yakından takip ettiğini belirten Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz; “Çok güzel, çok memnunum. Rahat ve sakin bir ortamda çalışma imkânı bulacağız. Her gün çalışmaları takip ediyorum. Umduğumuzdan çok daha güzel oldu. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

TÜFEKÇİ; “BAŞKANIMIZ BİZİ KİRADAN KURTARDI”

Biran önce yeni muhtarlık binasında hizmet vermeye başlamak istediklerini belirten Alibey Mahallesi Muhtarı Harun Tüfekçi de; “Artık tertemiz, kendi yerimizde huzur içinde çalışacağız. Sağ olsun Başkanımız bizi kiradan da kurtardı. Kendi yerimizde artık kira da ödemeyeceğiz” şeklinde konuştu.  

 

ÇEVRE VE PEYZAJ DÜZENLEMELERİ TAMAMLANIYOR

Sert zemin uygulamasının gerçekleştirildiği alana, 21 m2’lik, fibercement kaplı yeni tip konteynırlar yerleştirildi. Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları ile ilgili son düzenlemelerin yapıldığı çalışmalar tamamlandığında Alibey ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarları da modern ve geniş bir çalışma ortamında hizmet verecek.