Biz Kimmiyiz? Biz Halkız Derneği toplandı

'Biz Kimmiyiz? Biz Halkız Derneği' yönetici ve üyeleri bir araya gelerek dev Atatürk posteri açıp etrafında meşale yakarak coşku içerisinde marş söylediler.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Biz Kimmiyiz? Biz Halkız Derneği toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dernek Başkanı Ali Karsan, yaptığı açıklamada” Bizler Atatürk’ün izinde gitmeye devam edeceğiz. Burada bir ilki gerçekleştirerek ilk meşaleyi buradan yakacağız. Umarım bu bir başlangıç olur. Ve tüm Türkiye’de yayılarak devam edecek. Bu da bir örnek teşkil eder. Neden Silivri, Biz Kimmiyiz? Biz Halkız Derneği Atatürk’e inanan ve tüm ilke devrimlerinin bekçisi olmak için, dolayısıyla Silivri’ye yapılamayanları yapmaya geldik. Silivri’de neler yapacağız ve çok işler var, projelerimiz var. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Bora Balcıoğlu’nun değerli katkıları ile daha güzel işlere birlikte imza atacağız. Silivri’ye bir hatıra ormanı ve doğaya ve hayvanlara saygılı birçok programlarımız var. İlk olarak Silivri halkı ile beraber gerçekleştireceğimiz bir 18 Mart Çanakkale programımız var. Çanakkale’de Denizcilik ve Zafer Bayramı nasıl kutlanır bunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Burada bir meşale yaktık ve bunu tüm Türkiye’ye yayacağız.  Son olarak bize tüm destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Biz Kimmiyiz Biz Halkız Derneği toplandı

Silivri Hazer Kafede düzenlenen etkinliğe katılan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na Atatürk fotoğrafı ve plaket takdim edildi.