Boğluca Deresi temizliği bitiriliyor

Silivri Boğluca Deresinde oluşan sazlık ve yosunlar, vatandaşlardan gelen şikayetlerin ardından İBB'ye bağlı İSKİ ekipleri tarafından temizleniyor.

Boğluca Deresi temizliği bitiriliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Boğluca Deresi içerisinde oluşan sazlık ve yosunlar, İBB'ye bağlı İSKİ Kanalizasyon Daire Başkanlığını ekipleri tarafından temizlenmeye başladı. 

Boğluca Deresinde oluşan sazlık ve yosunların temizlik işleri bitme aşamasına gelen çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu: "Geçtimiz günlerde haber yaparak özellikle Belediye Konutları bölgesinde yaşanan rahatsızlığı dile getirmiştiniz. Boğluca Deresi İBB'nin Silivrimize yaptığı önemli yatırımlarından birisidir. Başlamasıdan şu ana kadar gelen çalışmlar epeyce bir zaman aldı. Dolayısı ile çevrede yaşayan vatandaşlarımızın hassas olduğu bir konudur. Hizmeti yapmak sorunu ortadan kaldırmıyor. Bu işin takibini yapmak esas meseledir. Bölge halkımızın haklı olarak sitemine sebep olan deredeki çirkin görüntünün ne orada yaşayan vatandaşlarımıza, nede ilçemize yakışmadığını özellikle belirtmek isterim. Sessiz kalamayacağımız bu sorunu ortadan kaldırmak için gereken tüm çalışamaları ivedilikle harekete geçirerek temzilik işlemlerine başladık. Bir iki güne kadarda tamamen bitmiş olacak inşallah. İBB ve AK Parti Hükümeti olarak ilçede yaptığımız tüm yatırımlarımız bu halkın yaşam kalitesine verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.