Çalışkan Başkan'dan önemli duyuru !

Silivri Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, sosyal medya hesabından önemli bir duyuru yaparak Sanayi esnafını uyardı.

Çalışkan Başkan'dan önemli duyuru !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışkan, “önemli duyuru” başlığıyla yaptığı açıklamada “Sanayi Sitemizde sık sık meydana gelen Elektrik kesintilerine çözüm bulmak için yaptığımız görüşmeler neticesinde sanayimizdeki trafo binalarının yıkımı yapılarak yerine yenilerinin montajı yapılacaktır. Bedaş tarafından yapılacak bu çalışma sebebiyle 30 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 09:00’dan çalışma tamamlanana kadar (pazar gününe de sarkabilir) elektrik kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek sokaklar ilhan caddesi, Ahkam sokak, Güllüce sokak ve Akarsu sokak. Esnaflarımızın gerekli tedbirlerini almalarını rica eder, hayırlı işler dileriz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü de yaptığı açıklamayla Silivri’nin bazı bölgelerinde de kesintiler yapacağını duyurdu. Bu göre 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 09:00-16:00 saatleri arasında Gazitepe mahallesi, Fabrikalar caddesi, Kadıköy caddesine elektrik verilemeyecek