Cambridge Üniversitesi'nden Fatih'e Teşekkür

Cambridge Üniversitesi ESOL Türkiye Sınav Merkezi British Side, Silivri Fatih Koleji İngilizce Zümresi'nin İngilizce adına gösterdiği başarılı performansı teşekkür sertifikası ile ödüllendirdi.

Cambridge Üniversitesi'nden Fatih'e Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden kurum yetkilileri öğrencilere İngilizce gelişimleri adına her türlü desteği vereceklerini belirttiler.

Global dünyanın vazgeçilmezi olan İngilizce adına yaptıkları çalışmalardan dolayı böyle bir başarı belgesi almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İngilizce Bölüm Başkanı Uğur Çerçi, amaçlarının öğrencilerin dil becerilerini geliştirirken aynı zamanda onlara İngilizce olarak kendilerini ifade edebilmenin özgüvenini kazandırmak olduğunu ifade etti.

Bu yıl da British Side tarafından yapılan UCLES Sınavları’nda boy göstereceklerini belirten ÇERÇİ: “Öğrencilerimiz geçtiğimiz yıllarda gösterdikleri başarıları bu yıl da göstermek için ilk dönemden başlayarak var güçleriyle çalışmaya başladılar. 3-6. Sınıf öğrencilerimiz Young Learners Exam olarak adlandırılan Starters, Movers ve Flyers sınavlarına, 7. Sınıf öğrencilerimiz Key English Test (KET) sınavına, 8. Sınıf öğrencilerimiz ise Preliminary English Test (PET) sınavına girecekler.

Derslerinin belli vakitlerinde ve etütlerde yaptıkları extra çalışmaların yanı sıra okuma kitapları, Teen Talk Internet Tabanlı İngilizce Programı ve konuşma sunumlarıyla daha şimdiden sınavlara hazır hale gelme noktasında önemli adımlar attılar. Öğrencilerimiz yaptıkları çalışmalarla geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi insanlar olma adına emin adımlarla ilerliyorlar.” diyerek öğrencilerin İngilizce dersine olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.