Cenazesi 1 gün sonra bulundu

Silivri Çanta plajında serinlemek için 29 Temmuz Salı günü denize giren 4 arkadaştan 3'ü cankurtaranlar tarafından kurtarılırken, 17 yaşındaki Recep Akkurt denizde kaybolmuştu. Akbulut'un cesedine 1 gün sonra ulaşılırken, kurtarma sırasındaki görüntüler basına servis edildi.

Cenazesi 1 gün sonra bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Çanta plajında serinlemek için 29 Temmuz Salı günü denize giren 4 arkadaştan 3’ü cankurtaranlar tarafından kurtarılırken, 17 yaşındaki Recep Akkurt denizde kaybolmuştu. Akbulut'un cesedine 1 gün sonra ulaşılırken, kurtarma sırasındaki görüntüler basına servis edildi.  

Silivri’nin Çanta Mahallesi Basınkonut 4 mevkiinde bulunan halk plajında, Ramazan Bayramı'nın 2'inci günü yaşanan olayda 4 arkadaş denize girmek için Tekirdağ’dan Çanta plajına geldi. 17 yaşındaki Recep Akkurt, gözden kaybolunca diğer 3 arkadaş cankurtaran ekiplerine seslenerek yardım istedi. Ekipler 3'ünü karaya çıkarırken, bir arkadaşlarının da kaybolduğunu bildirdi.

İhbar üzerine, olay yerine Sahil Güvenlik ekipleri sevk edilmişti. Denizde gözden kaybolan Akkurt'un bulunması için 29 Temmuz günü arama çalışması başlatılmıştı.

Gece görüş mesafesi sıfıra düştüğü için boğulma günü Akkurt'a ulaşamayan ekipler, bir gün sonra gencin cansız bedenine ulaştı.

Cengiz Akkurt, Alim Doğan ve Mustafa Çetin cankurtaran ekipleri tarafından kurtarılırken, Recep Akkurt'un cenazesinin görüntülerini, bir vatandaş cep telefonuyla kaydederek basına servis etti.