Dikkat ! Elektrik kesintisi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Bakım onarım çalışmaları kapsamında Silivri'nin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri yapacağını duyurdu.

Dikkat ! Elektrik kesintisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11 Mayıs 2018 Cuma günü planlı kesinti programı

- YENİ Mh., VARNALI Cd., DOKTOR SADIK AHMET Cd., ALİPAŞA Mh., GÜNPINAR Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

12 Mayıs 2018 Cumartesi günü planlı kesinti programı

- CUMHURİYET Mh., DOKTOR CEMAL KOZANOĞLU Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- PİRİ MEHMET PAŞA Mh., İNÖNÜ Cd., MALKOÇ ÇIKMAZI Sk., ECZACI CEVDET KINRAN Sk., MUSTAFA OĞUZHAN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 12:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- PİRİ MEHMET PAŞA Mh., ATATÜRK Cd., YOĞURTHANE Sk., FİKRET GÜNDOĞAN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 08:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- AKÖREN Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.