Dikkat! Elektrik kesintisi yapılacak

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Silivri'nin bazı mahallelerinde elektrik kesintileri yapılacağı bildirildi.

Dikkat! Elektrik kesintisi yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

21 Şubat 2018 Çarşamba günü 

ORTAKÖY Mh., KADIKÖY BAĞLARI Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

PİRİ MEHMET PAŞA Mh., ATATÜRK Cd., HÜSEYİN TUFAN Sk., BOSTAN Sk., KUTSAL Sk., KÜÇÜKYALI Sk., YARBAŞI Sk., MARİNA Cd., AHMET KEMALBEY Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında14:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

FATİH Mh., ÜVEYİK Sk., BILDIRCIN Sk., ESENTEPE Sk., ŞERAFETTİN ARDA Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

22 Şubat 2018 Perşembe günü 

GÜMÜŞYAKA Mh., İZZET Cd., MUSTAFA FEVZİ ÇAKMAK Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 11:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., GENÇOSMAN Cd., CAHİT ARF Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında14:00 - 15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., KARACAOĞLAN Cd., ÖMER HAYYAM Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında15:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BALABAN Mh., GÖKÇE Sk., PANCAR Sk., DEĞİŞİM Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında11:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

23 Şubat 2018 Cuma günü 

FEVZİPAŞA Mh., SÖĞÜT Cd., ERDOĞAN Sk., GURUR Sk., HAKİMBEY Sk., GÜMÜŞYAKA Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında04:30 - 08:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.