Dikkat! Sabah saatlerinde elektrik kesintisi var

Silivri'nin bazı bölgelerine, planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında 3 gün elektrik kesintisi gerçekleşecek...

Dikkat! Sabah saatlerinde elektrik kesintisi var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

17 Kasım Cuma günü

FENER Mh., BEKİR SITKI SAY Sk., UGUR BIÇAKER Cd., GÜRKAN ULUŞAHİN Sk., KARASİNAN Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00 - 17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

18 Kasım Cumartesi günü 

BÜYÜK SİNEKLİ Mh., KÜÇÜK SİNEKLİ Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

BÜYÜK ÇAVUŞLU Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00 - 18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

19 Kasım Pazar günü 

KADIKÖY Mh., KAVAKLI Mh., KÜÇÜK KILIÇLI Mh., ORTAKÖY Mh., SEMİZKUMLAR Mh., BEKİRLİ Mh., BÜYÜK KILIÇLI Mh., BÜYÜK SİNEKLİ Mh., FENER Mh., KURFALLI Mh., KÜÇÜK SİNEKLİ Mh., SEYMEN Mh., SANCAKTEPE Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 00:00 - 05:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ÇAYIRDERE Mh., CENNET Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.