Ebeveyn Okulu'ndan sertifikalı oldular

Silivri Belediyesi Mahalle Evi kadınlarına yönelik olarak başlatılan Ebeveyn Okulu Projesi kapsamında eğitim gören kadınlar, sertifikalarını Başkan Işıklar'ın elinden aldılar.

Ebeveyn Okulu'ndan sertifikalı oldular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mart- Nisan 2012 tarihlerinde Silivri Belediyesi tarafından Ebeveyn Okulu Projesi kapsamında düzenlenen ‘Çocuk gelişimi ve çocukla iletişim’ konulu eğitim programına katılan Silivri Belediyesi Mahalle Evi kadınları, üç ay sürecek olan eğitim sürecinin ilk bölümünü tamamladı. Silivri Belediyesi Kurum Psikoloğu Yunus Vuran tarafından verilen eğitimlerde Çocuk Gelişimi ve Çocuklarla İletişim, Aile İçi İletişim ile Sosyal İletişim konuları olmak üzere üç ana konu başlığı altında eğitim alan kadınlar, birlikte yaşama kültürü ve toplumsal empati konularında ders görüyor.

 

IŞIKLAR; “SİZLERLE GURUR DUYUYORUM”

Bir aylık eğitim ardından Çocuk Gelişimi ve Çocuklarla İletişim programını tamamlayan kadınlara katılım sertifikalarını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar verdi. Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen sertifika töreninde konuşan Başkan Işıklar, Silivri Belediyesi Mahalle Evi kadınlarının kendilerini geliştirme konusunda gösterdikleri çabayı takdir ettiğini ifade ederek; “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

 

BELEDİYEYE İLK KEZ GELDİLER

Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Mahalle Evi Eğitimcileri Semanur Tülay ve Ermağan Basatlı ile Kurum Psikoloğu Yunus Vuran’ın da katıldığı sertifika töreninde, Mahalle Evi kursiyerleri Başkan Işıklar’a yaşadıkları mahalle ile ilgili eksikleri dile getirdiler. Sorunlarını ve taleplerini de dile getiren kadınlar, belediyeye ilk kez geldiklerini resmi bir kuruma girmenin heyecanını yaşadıklarını dile getirdiler.