Elektrik kesintileri yapılacak !

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Bakım onarım ve yatırım programları kapsamında Silivri'nin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri yapacak. Kesintiden etkilenecek mahalle ve sokaklar şöyle

Elektrik kesintileri yapılacak !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19 Aralık 2019 Perşembe günü planlı kesinti programı
FENER Mh., HARMAN PINAR Cd.DESİ Sk., MUSTAFA KEMAL Cd.DESİ Sk., KÖPRÜLÜ Cd.DESİ Sk., NEYZEN Cd.DESİ Sk., GÖKUN Cd., EĞRİÇİMEN Cd., HAKAN YILDIZ Cd.DESİ Sk., MEZARLIK Sk., FENER KAYNAK Sk., ERDOĞAN KAPTAN Cd.DESİ Sk., BOŞNAK HOCA Cd., ATA EREN Sk., ARAL Sk., DEMİRCİ Sk., BİBER MEHMET Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
BEKİRLİ Mh., ÇATALCA Cd., İNCİRLİ Cd., CAMİ KUYUSU Cd.DESİ Sk., GECEKUŞU Sk., AKINCIK Sk., TALİP ÇIKMAZI Sk., AYVAZ Sk., ÜNLÜ ÇIKMAZI Sk., BAHÇEDERE Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

20 Aralık 2019 Cuma günü planlı kesinti programı
SELİMPAŞA Mh., 5007. Sk., 601. Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
SANCAKTEPE Mh., HACI NURETTİN AKBULUT Cd., CAMBAZTEPE Cd., HACI ARİF BEY Cd., FEDA Sk., KAYALAR Sk., DEVECİOĞLU Sk., KEMER Sk., MELEN Sk., TEMMUZ Sk., UYUM Cd., YÜKSEL Sk., NAMDAR Sk., KONAK Sk., AYIŞIĞI Sk., GÜMÜŞDENİZ Sk., ÇOBAN Sk., PİRAMİT Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
CUMHURİYET Mh., DOKTOR CEMAL KOZANOĞLU Cd., DEĞİRMENCİ ADİL Sk., KADİR Sk., ÇALIKAĞA Sk., ERSİN Sk., TURGUT ÖZAL Bul., SÜLEYMAN ERGÜL Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
CUMHURİYET Mh., BAHARLIBAHÇE Sk., ANADOLU Cd., BEGONYA Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
FATİH Mh., ÜVEYİK Sk., HASTANE Cd., ESENTEPE Sk., PINARBAŞI Sk., BILDIRCIN Sk., NUH Sk., KEKLİK Sk., LEYLEK Sk., GÜNGÖRDÜ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

21 Aralık 2019 Cumartesi günü planlı kesinti programı
CUMHURİYET Mh., BEGONYA Sk., BAHARLIBAHÇE Sk., ANADOLU Cd., YUDUM Sk., ACAR Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.