Elektrik kesintilerine dikkat !

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Silivri'nin bazı mahalle ve sokaklarında elektrik kesintileri yapacağımı duyurdu. Yer yer 9 saate varacak olan kesintilerin detayları şöyle

Elektrik kesintilerine dikkat !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20 Ağustos 2019 Salı günü planlı kesinti programı

- CUMHURİYET Mh., ÇETİN EMEÇ Cd., AKSOY Sk., ILGAZ Sk., TANDOĞAN Sk., MAVİGÖK Sk., DESİBEL Sk., TOROS Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- PİRİ MEHMET PAŞA Mh., ATATÜRK Cd., YOĞURTHANE Sk., RABİA Sk., KÜÇÜKHASFIRIN Sk., MESCİT Sk., HÜSEYİN METİNOĞLU Sk., KAZIM KOYUNCU ÇIKMAZI Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- PİRİ MEHMET PAŞA Mh., İNÖNÜ Cd., MUSTAFA OĞUZHAN Sk., ECZACI CEVDET KINRAN Sk., MALKOÇ ÇIKMAZI Sk., BALÖZÜ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 13:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

- CUMHURİYET Mh., ÇETİN EMEÇ Cd., YETKİ Sk., DESİBEL Sk., TOROS Sk., ŞAFAK Sk., SİMGE Sk., DEFNE Sk., GİZEM Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 10:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

21 Ağustos 2019 Çarşamba günü planlı kesinti programı

- CUMHURİYET Mh., ÇETİN EMEÇ Cd., AKSOY Sk., ILGAZ Sk., TANDOĞAN Sk., MAVİGÖK Sk., ŞAFAK Sk., SİMGE Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YENİ Mh., EKOL Sk., ERKİN BALABAN Cd., ABDÜLHALİK RENDA Sk., YENER ÇIKMAZI Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- CUMHURİYET Mh., ÇETİN EMEÇ Cd., YETKİ Sk., DESİBEL Sk., TOROS Sk., ŞAFAK Sk., SİMGE Sk., DEFNE Sk., GİZEM Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 10:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

22 Ağustos 2019 Perşembe günü planlı kesinti programı

CUMHURİYET Mh., ÇETİN EMEÇ Cd., YETKİ Sk., DESİBEL Sk., TOROS Sk., ŞAFAK Sk., SİMGE Sk., DEFNE Sk., GİZEM Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 10:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- CUMHURİYET Mh., ÇETİN EMEÇ Cd., AKSOY Sk., ILGAZ Sk., TANDOĞAN Sk., MAVİGÖK Sk., DEFNE Sk., GİZEM Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- KABAKÇA Mh., İHSANİYE Mh., GÜMÜŞPINAR Mh., AYDINLAR Mh., YAYLACIK Mh., ATATÜRK Mh., FATİH Mh., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında AKÖREN Mh., DANAMANDIRA Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.