Elektromanyetik Alanların Biyolojik Etkileri

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Elektromanyetik Alanlar ve Biyolojik Etkileri Semineri'nde, teknolojinin hayatımızın vazgeçilmez unsuru haline geldiğini ve bu nedenle teknolojik altyapının gelişiminin çok önemli olduğu vurgulandı.

Elektromanyetik Alanların Biyolojik Etkileri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Elektromanyetik Alanlar ve Biyolojik Etkileri Semineri’nde, teknolojinin hayatımızın vazgeçilmez unsuru haline geldiğini ve bu nedenle teknolojik altyapının gelişiminin çok önemli olduğu vurgulandı. 

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Elektromanyetik Alanlar ve Biyolojik Etkileri Semineri Fuaye ve Sergi Salonu’nda düzenlendi. Baz istasyonlarının yaydığı elektromanyetik dalgaların radyasyon olmadığını savunan uzmanlar, baz istasyonlarından yayılan elektromanyetik şiddetlerinin BTK tarafından denetlendiğine işaret etti. Seminerde konuşmacı olan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tunaya Kalkan, mobil iletişim için baz istasyonlarının şart olduğunu ancak elektromanyetik dalga limit değerlerinin aşılmaması gerektiğini belirtti. Baz istasyonlarının kurulması, denetlenmesi ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun düzenlemeleri hakkında konuşan BTK Spektrum İzleme Dairesi Başkanlığı Bilişim Uzmanı Ali Rıza Özdemir ise, teknolojinin hayatımızın vazgeçilmez unsuru haline geldiğini, bu nedenle teknolojik altyapının gelişiminin çok önemli olduğunu vurguladı. Özdemir, dünyada kurulan baz istasyonları örnekleri hakkında bilgi verdi.

Foto galeri için alternatif link