Erseven Sitesi önünde çalışmalar sürüyor

Erseven Sitesi önünde tüm hızıyla devam eden Silivri Belediyesi 2. Etab Silivri Sahil ve Çay Bahçeleri Düzenleme Projesi çalışmaları, okullar kapanmadan tamamlanacak.

Erseven Sitesi önünde çalışmalar sürüyor

Silivri Belediyesi, 2012 yatırım programı kapsamında Erseven Sitesi önünde başlayan 2. Etab Silivri Sahil ve Çay Bahçeleri Düzenleme Projesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sahilin diğer yakasında Boşnak Bahçe Yürüyüş Yolu’nda uygulanan yol düzenleme çalışmasının bir benzerinin uygulandığı Erseven Sitesi önündeki çalışmalar, esnaf ve vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor.

 

YEŞİLİ BOL İŞGALSİZ YÜRÜYÜŞ YOLLARI

Mevcut Piramit Çay Bahçesi, Beyzade Çay Bahçesi, Elmassaray Çay Bahçesi ve çok amaçlı açık alanın yeniden düzenlenerek, seyir terası, gezinti ve bisiklet yolu, çocuk oyun alanı ve 52 araçlık oto­parkın yer alacağı İnö­nü Caddesi sahil şeridindeki değişim ortaya çıkmaya başladı.

 

IŞIKLAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALARIN BAŞINDA

Çalışmaların her aşamasını bizzat takip eden, ekip arkadaşlarından tüm süreçler hakkında bilgi alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, esnaf ve vatandaşlarla da proje hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. Özellikle bölge esnafının takdirini kazanan, çalışmalarla ilgili teşekkür alan Başkan Işıklar; “Yıllardır sahilin bakımsız ve karanlık tarafı olarak kalan İnö­nü Caddesi, çok yakın bir süre sonra ilçenin çekim merkezi olan noktalarından biri haline gelecek” dedi.