Fatih Koleji Anneler Gününü Unutmadı

En kutsal ve değerli varlıklarımız. Bu bilinç içerisinde olan Silivri Fatih Koleji annelerinin bu önemli ve güzel günlerinde unutmadı. Annelerinin bu gününü, kendilerine yakışan bir programla kutladı.

Fatih Koleji Anneler Gününü Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fatih Koleji müzik öğretmenlerinden oluşan fasıl heyetinin verdiği konserle başlayan programında, anneler söylenen şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Fasıl heyetinin verdiği muhteşem konserden sonra velilere yönelik olarak yapılan “Çocuğunuzu ne kadar tanıyorsunuz” yarışması da oldukça eğlenceli geçti. Bu yarışmaya katılan velilere günün hatırası olarak okul öğrencileri tarafından hazırlanan ve anneyi anlatan şiir kitabı hediye edildi.

Programa konuşmacı olarak katılan şair ve yazar Sayın Yavuz Bülent Bakiler’in yaptığı konuşma veliler tarafından ilgiyle takip edildi. Yazarın yaptığı konuşmada anneliğin değer ve kutsallığından bahsetti. Yazar programın sonunda kendi kitaplarını imzalayarak velilerle bir süre sohbet etti.Program, kendileri de tıpkı bir çiçek gibi olan annelere verilen çiçekler ve kokteyle sona erdi.