Fatih Koleji Babalara da İngilizce Öğretiyor

Dünyanın en çok konuşulan dili olan ve global dünyanın olmazsa olmazlardan biri haline gelen İngilizce' ye farkındalığı arttırmak ve dil becerilerine katkıda bulunmak amacıyla bay velilerine yönelik 10 haftalık İngilizce kursu başladı

Fatih Koleji Babalara da İngilizce Öğretiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kursla ilgili açıklama yapan İngilizce Bölüm Başkanı Uğur Çerçi, kursu düzenlemedeki öncelikli hedeflerinin; öğrenci velilerine dünyanın neredeyse her yerinde konuşulan bir dili belli bir düzeyde öğrenmenin özgüvenini yaşatmak olduğunu ifade etti. 

İlk gün yapılan sınavın ardından seviyelerine uygun sınıflara yerleştirildi. Bay velileri 10 hafta süresince toplam 1200 dakika İngilizce okuma, konuşma ve yazma becerilerini geliştirmenin heyecanını yaşayamaya başladılar. Teneffüste de çiğköfte sürpriziyle karşılaştılar. Eğlenceli başlayan Kurs bitiminde verilecek başarı sertifikaları ile etkinlikler daha da anlamlı hale gelecek.

“Türkiye için dünya ile yarışma” hedefiyle yola çıkan Silivri Fatih Koleji olarak sadece öğrencilerimizi değil velilerimizi de eğitim sürecinin içine katmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyor.