Fatih Koleji'nden Açık Büfe Kahvaltı

Anasınıfı öğrencilerinin okula alışmalarını sağlamak ve öğrenci aileleriyle tanışmak amacıyla okul bahçesinde açık büfe bir kahvaltı düzenlendi.

Fatih Koleji'nden Açık Büfe Kahvaltı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar sabahı okula aileleriyle birlikte gelen öğrenciler okul bahçesinde ailece kahvaltı yapma keyfi yaşadı. Ailesini okulda görme mutluluğunu yaşayan öğrencilerin keyifli hallerine diyecek yoktu.

Yoğun iş temposu ve koşuşturma içerisinde okula gelemeyen veya çocuğuyla ailece pek kahvaltı yapma fırsatı bulamayan veliler için bu etkinlik ayrıca önemliydi.

Kahvaltıdan sonra Okul Müdürü Celi Göçer, hoş geldiniz konuşması yaptı. Ardından Müdür Yardımcısı Numan İleri, anasınıflarında bu yıl ne tür derslerin ve faaliyetlerin olacağını belirten konuşması oldu.

İngilizce Zümre Başkanı A.Uğur Çerçi Anasınıflarındaki İngilizce müfredatından ve Okul Öncesi Eğitimde Bilingual “Çift Dilli Eğitim modelinden bahsetti. Bu derslere de anadili İngilizce olan öğretmenlerin gireceğini vurguladı.

Kahvaltıdan sonra veliler çaylarını yudumlarken anasınıfı öğrencileri de Beden Eğitim Zümresinin hazırlamış olduğu yarışmalarla eğlenceli ve unutulmayacak bir gün geçirdiler.