Fenerbahçe Üniversite çalışmaları son hızla devam

Selimpaşa'da 2017/2018 eğitime başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi için kulüp tarafından görevlendirilen heyet Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret ederek, hazırladıkları projeleri sunarak fikir alışverişinde bulundular.

Fenerbahçe Üniversite çalışmaları son hızla devam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Üniversite kurulum çalışmaları koordinatörü Prof.Dr.Ali Rıza Büyükuslu ve Mimar Nejla Sezgin Aydoğan'dan oluşan heyet , Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın makamında gerçekleştirilen toplantıda Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi tarafından görevlendirilen heyet, hazırlamış oldukları projeyi sunmak ve üzerinde fikir alışverişinde bulunmak üzere hazır bulundular.Üniversite için tahsis edilen binalarda planlanan çalışmaların ve ek binaların projeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Fenerbahçe Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakülteleriyle Selimpaşa’da hizmet vermeye başlayacak.