Fenerbahçeliler 'den Çocuklara Forma Sürprizi

Bağımsız taraftar oluşumu Silivrili Fenerbahçeliler (SİLFEB) sosyal sorumluluk projesi ve kulübe destek kapsamında Silivrili çocuklara forma dağıttı.

Fenerbahçeliler 'den Çocuklara Forma Sürprizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Silivrili Fenerbahçeliler Silivrili miniklere forma dağıttı. Formalarını aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektiren çocukların mutluluğu dikkatlerden kaçmadı.

Silivrili Fenerbahçeliler başkanı Serkan Bayar, ‘’Silivrili Fenerbahçeliler taraftar derneği olarak 2012 yılından beri faaliyet gösteriyoruz. Hem Silivri genelinde hem mahallelerinde her türlü sosyal sorumluluk projesi kapsamında elimizden geldiğince el atmaya çalışıyoruz. Sosyal sorumluluk projemize ilk olarak Silivri ve mahallelerinde başladık. Geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe’yi çok seven 40 çocuğumuza Fenerbahçe forması hediye ettik. Bu tür projeler imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan yardımcısı Seda Oral ise yaptığı açıklamada, mazisinde bir tarih yatan Fenerbahçe’nin, aslında bir spor kulübünden öte olduğunu ifade ederek, "Fenerbahçe Türkiye’nin ve hatta dünyanın sayılı sivil toplum kuruluşlarındandır. Her zaman bu tür sosyal faaliyetlerde öncü olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne gönülden bağlı olarak varız ve her zaman var olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ayrıca SİLFEB’in resmi Facebook sayfasından yapılan açıklamada ‘’SİLFEB derneğimizce yapılan forma kampanyasına katkıda bulunup sarı lacivert renklere gönül vermiş minik kalpleri sevindiren Serkan Bayar, Rıdvan Yalçın Tapin, Gülkan Tapin, Bertan Tapin, Mehmet Oğuzhan Bek, Serkan Kaş, Seda Oral, Murat Durmuşoğlu,Efe CanKaraköy, Serdar Eren, Mesut Güçlü, İzzettin Esen, Serkan Sobacıoğlu, Ramazan Irmak, Safiye Tangı, Ömer Tınaz Taşkın, Burak Sümer, Hakkı Dener, Cenk Çalış, Mert Aykanat, Ersan Bekler, Murat Sadıç Hasan Kaçar, Ahmet Güllü ve Özgür Yavuzbahçe'ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Alınan formalarımızın dağıtımı yapılmıştır. Kalpler beraber, Saygı ve Sevgilerimizle.’ açıklaması ile bir teşekkür yazısı paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde yönetim değişikliğine giden SİLFEB’te yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu;

Serkan BAYAR
Seda ORAL
Murat DURMUŞOĞLU
Serkan KAŞ
Efe Can KARAKÖY
Mehmet Oğuzhan BEK
Serdar EREN