Frezecilik Kursu Eğitimleri Başladı

Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi ile İŞKUR işbirliği ile gerçekleştirilen frezecilik kursunun yeni dönem eğitimleri başladı. Kurs sonucu sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, kalifiye eleman olarak öncelikli iş fırsatına sahip olacak.

Frezecilik Kursu Eğitimleri Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi, gençlerin işsizlik sorununa çare üretmek ve nitelikli eleman arayan sanayi kuruluşlarına, kalifiye eleman yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor. İŞKUR işbirliği ile düzenlenen kurslardan biri olan frezecilik için, yeni dönem eğitimlere başlandı.

18 kursiyerin ilk 8 iş gününde teorik eğitim göreceği kursun yeni dönem açılışı, Silivri Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki sınıfta gerçekleştirilirken, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şebnem Bozçalı ile Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi Sorumlusu Orhan Öpçin, sınıfı ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Toplamda 320 saat, 40 iş günü sürecek eğitimin ikinci safhasında kursiyerlerin, bölgedeki üç ayrı fabrikada 32 iş günü boyunca uygulamalı eğitim görecekleri ve ardından sınava tabi tutulacakları eğitim boyunca ayrıca her kursiyere günlük 15 TL cep harçlığı ödenecek.