Genç Girişimciler Sertifikalandırıldı

Silivri Belediyesi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın işbirliğinde açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu sertifika töreni gerçekleştirildi.

Genç Girişimciler Sertifikalandırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğinde başlatılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 8. etabı da tamamlandı. Kursiyerlerin sertifikalarını aldıkları tören Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yenilenen eğitim binasında gerçekleştirildi. Törene; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz, CHP Silivri İlçe Yöneticileri katıldı. Aldıkları eğitimler sonucunda kursiyerler, mesleki teknik eğitim yönetmeliği kapsamında meslek edinme, geliştirme ve uyum kurslarını tamamlamış oldu. Kursiyerlere sertifikaları ilçe protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
IŞIKLAR: “DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’nin Türkiye’nin gayri safi milli hâsılasının yüzde 3’ünü karşılayan bir bölge olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Gençlerimiz atılımcı, girişimci olacak. Bizim tek yapmamız gereken bir şey var eğitim. Eğitime ne kadar destek versek az. Eğitim alanında yapılan çalışmalara desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Esnaf odamıza çabaları ve işbirliği çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.
ATATÜRK BÜSTÜ AÇILDI
Törende Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yenilenen eğitim binasındaki Atatürk büstünün de açılışı gerçekleştirildi. Merkezin yenilenmiş eğitim sınıflarına daha önce Silivri’de oda başkanlıkları yapmış ve hayatını kaybeden Zafer Aşkın ile Selahattin Öpçin’in adı verildi. Dersliklerin açılışını Başkan Işıklar, İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ve Oda Başkanı Nuray Koçer yaptı.