Gıda Bankası İhtiyaç Sahibi Ailelere El Uzatıyor

Silivri Gıda Bankası ihtiyaç sahibi 3900 hanenin temel erzak ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların da erzakları personeller tarafından kapılarına ulaştırılıyor.

Gıda Bankası İhtiyaç Sahibi Ailelere El Uzatıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Gıda Bankası, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi 3900 hanenin temel erzak ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Paylaşma kültürünün en büyük örneklerinden birini sergileyen Silivri Gıda Bankası, kuruma gelen ayni ve nakdi bağışlar ile ihtiyaç sahibi ailelerinin eksiklerini gideriyor. Ülkenin mücadele içerisinde olduğu koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle evlerinden çıkmamaları gereken 65 yaş üstü yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara Silivri Belediyesi tarafından erzak dağıtımı yapılırken, bu yardımlar Gıda Bankası aracılığıyla evlerine kadar ulaştırılıyor.  

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz hafta içerisinde Kaya Kardeşler Un Sanayi’den 1.000 kg, Bafra Eriş Un’dan 1.000 kg, Ertaş Un’dan 4.000 kg, Ak Un’dan 1.700 kg ve Erdoğan Coşkun tarafından 1.000 kg un yardımı yapıldı. Silivri Genç Fenerbahçeliler Derneği 20 erzak kolisi teslim ederken, Özkanlılar Petrol Ediz Özkanlı, Cenk Özkanlı ve Eray Özkanlı tarafından 1000 kg nohut, Ercan Karaman 1200 kg bakliyat, Mert Alyamaç 92 koli yumurta, Aydın Keskinocak 56 kg pirinç ve 37 kg kuru fasulye, Cumhur Şen sıvı yağ, makarna, salça, çay yardımında bulundu. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yardımlaşma kültürüne katkı sağlayarak örnek teşkil eden işletme ve bireysel bağışçı hemşehrilerine teşekkür etti.