Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Derneği'nden birlik mesajları

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Abdullah Kaya yönetimindeki göreve başlayan Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Derneği'nin yeni yöneticileri Silivri Cemevi geçici hizmet binasında basın toplantısı düzenledi.

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Derneği'nden birlik mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Cemevi geçici hizmet binasında düzenlenen toplantıya Başkan Abdullah Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Mahir Demirel, Fidan Delibaş, Merdan Zengin, Kazım Demir, Zeynel Yıldız, Soner Atakan ve Silivri Cemevi Dedesi Hasan Ağ katıldı.
 
Yeni göreve başlayan yönetim kurulunun öncelikle hedeflerinin yapımı devam eden Cemevinin tamamlanması olduklarını belirten Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya “Silivri’deki canlarımızla birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bu bir Bayrak yarışı,bizden önceki yöneticileri huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.Silivri’de yaşayan bütün vatandaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde hareket edeceğiz.Tüm Kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde barışık olarak hizmetlerimizi sürdürmeye gayret edeceğiz.Önümüzdeki günlerde kapı kapı dolaşarak Cemevimizin tamamlanması noktasında destek taleplerimizi dile getireceğiz ”dedi.
Toplantı, Silivri Cemevi Dedesi Hasan Ağ’ın yapmış olduğu dua ile sona erdi.