Hafta sonu elektrik kesintilerine dikkat !

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Silivri'nin bazı bölgelerinde Bakım programları kapsamında elektrik kesintileri yapacağını duyurdu.

Hafta sonu elektrik kesintilerine dikkat !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Nisan 2018 Cumartesi günü planlı kesinti programı

FEVZİPAŞA Mh., NAMIK KEMAL Cd., FLORYA Cd., ZÜBEYDE HANIM Sk., DERMAN Sk., İSMETPAŞA Mh., HAZAN Sk., GÜLNAZ Sk., HALİÇ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

15 Nisan 2018 Pazar günü planlı kesinti programı 

ORTAKÖY Mh., MORMENEKŞE Sk., YENİ Mh., AHMET BOZOĞLU Sk., MUSTAFA BOZOĞLU Sk., PİRİ MEHMET PAŞA Mh., HACIBEY TURAN Sk., YOSUN Sk., RECEP SİLAHTAROĞLU Sk., SEMİZKUMLAR Mh., İKTİSAT Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

16 Nisan 2018 Pazartesi günü planlı kesinti programı 

CUMHURİYET Mh., KUMSAL Cd., MANOLYA Cd., ÇETİN EMEÇ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında09:00 - 18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.