Haftaya kesinti ile başlıyoruz

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Silivri'nin bazı mahalle ve sokaklarında elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Yer yer 8 saat sürecek olan kesintilerin detayları şöyle

Haftaya kesinti ile başlıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

27 Mayıs 2019 Pazartesi günü planlı kesinti programı

KÜÇÜK KILIÇLI Mh., KEŞAN Cd., FENER Mh., HARMAN PINAR Cd.DESİ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 01:00-07:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

HÜRRİYET Mh., GÜLBABA Sk., GÖNÜL Sk., GÜZELBAHÇE Sk., SARICA Sk., FLAMİNGO Sk., RAHMİ ÇOLAKOĞLU Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

28 Mayıs 2019 Salı günü planlı kesinti programı

MİMAR SİNAN Mh., FATİH SULTAN MEHMET Cd., OTLUKBELİ Sk., AKPINAR Sk., AKBUDAK Sk., CENGİZ TOPEL Cd., AĞAOĞLU Sk., ÇIRAĞAN Sk., HÜSREVPAŞA Sk., MUTLUTÜRK Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 10:00-14:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

ALİBEY Mh., AKGÜN SİLİVRİLİ Cd., TURGUT ÖZAL Bul., BAŞKOMUTAN Cd., HASTANE Cd., TURGUT BİNGÖL Sk., KARTAL Sk., ÇETİN Sk., NADİR ERGÜR Sk., MÜMİN ARK Sk., YUSUF ÇOĞAL Sk., ÇAĞLAR Sk., ÇİMEN Sk., DAMLATAŞ Sk., GÜRTEPE Sk., KUYU Sk., DOKTOR ŞEMSETTİNBEY Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 14:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GAZİTEPE Mh., FABRİKALAR Cd., KADIKÖY Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

29 Mayıs 2019 Çarşamba günü planlı kesinti programı

ORTAKÖY Mh., HALAT Sk., CENGİZHAN Cd., KESKİNLER Sk., TOKSÖZ Sk., SOKULLU Cd., YILDIRIM BEYAZIT Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.